Happy to meet you!

Pubmarket! biedt een boeiende omgeving om je talenten te ontplooien. Om onze gestadige groei verder vorm te geven, zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe collega’s (m/v/x) voor onze vestiging in Hasselt. Ook al staat jouw specialisme momenteel niet bij de openstaande vacatures, aarzel niet en stuur vandaag je spontane sollicitatie door.

Dit zijn onze vacatures:

Pubmarket! zoekt:

Marcom specialist food

Als marcom specialist food bouw je aan langetermijnrelaties met bestaande én nieuwe food retail en food service accounts. Je bent hun aanspreekpunt maar ook hun sparringpartner voor alles wat hun marketing- en communicatiestrategie aangaat. Je weet snel hun noden te herkennen en vertaalt die vlot in een hoogstaande omnichannel strategie.

Pubmarket! zoekt:

Art director

De aandacht trekken – en vasthouden, daar gaat het vaak om bij communicatie. En omdat mensen nu eenmaal visueel ingesteld zijn, doe je dat het best met beelden. Voor de creatie daarvan werkt Pubmarket! met een team van grafische talenten, elk met hun eigen specialisatie. Aan dat team willen we graag een nieuwe collega toevoegen, die barst van de creativiteit.

Pubmarket! zoekt:

Account manager

Als account manager bouw je aan langetermijnrelaties met bestaande én nieuwe key accounts. Je bent hun aanspreekpunt maar ook hun sparringpartner voor alles wat hun marketing- en communicatiestrategie aangaat. Je weet snel hun noden te herkennen en vertaalt die vlot in een hoogstaande omnichannel strategie.

Pubmarket! zoekt:

Marcom strategist

Ons Insights & Marcom Strategy team, bestaande uit 3 ‘onlife’ marcom strategen en 2 data & analyse experts, is op zoek naar een nieuwe collega. Versterk jij binnenkort dit team en bouw jij mee aan doelgerichte strategieën voor onze klanten over de verschillende vakgebieden heen? Van corporate, personal, employer en product branding tot internal communication, content marketing en digital marketing.

Pubmarket! zoekt:

Strategisch, digitaal, creatief talent

Bij Pubmarket! zijn wij steeds op zoek naar strategisch, digitaal en creatief talent en kijken dan ook uit naar je spontane sollicitatie!