Happy to meet you!

Pubmarket! biedt een boeiende omgeving om je talenten te ontplooien. Om onze gestadige groei verder vorm te geven, zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe collega’s (m/v/x) voor onze vestiging in Hasselt. Ook al staat jouw specialisme momenteel niet bij de openstaande vacatures, aarzel niet en stuur vandaag je spontane sollicitatie door.

Dit zijn onze vacatures:

Pubmarket! zoekt:

Marcom specialist food

Als marcom specialist food bouw je aan langetermijnrelaties met bestaande én nieuwe food retail en food service accounts. Je bent hun aanspreekpunt maar ook hun sparringpartner voor alles wat hun marketing- en communicatiestrategie aangaat. Je weet snel hun noden te herkennen en vertaalt die vlot in een hoogstaande omnichannel strategie.

Pubmarket! zoekt:

Account manager

Als account manager bouw je aan langetermijnrelaties met bestaande én nieuwe key accounts. Je bent hun aanspreekpunt maar ook hun sparringpartner voor alles wat hun marketing- en communicatiestrategie aangaat. Je weet snel hun noden te herkennen en vertaalt die vlot in een hoogstaande omnichannel strategie.

Pubmarket! zoekt:

Digital project manager

Als project manager binnen de digitale afdeling van Pubmarket! vorm je de brug tussen onze externe development partners en onze klant.

Pubmarket! zoekt:

Digital marcom strategist

Ons strategy team is op zoek naar een digital marcom strategist. Versterk jij binnenkort dit team en bouw jij mee aan doelgerichte strategieën voor onze klanten?

Pubmarket! zoekt:

Digital performance marketeer

Als digital performance marketeer bij Pubmarket! ga je aan de slag in het bredere digital marketing team. Je weet als geen ander welke advertising kanalen in te zetten om de vooropgestelde doelstelling te bereiken. Enerzijds sta je in voor de uitvoering en opstellen van de verschillende ads over de kanalen. En anderzijds adviseer je klanten met vernieuwende inzichten vanuit de data en trends in de markt.

Pubmarket! zoekt:

Digital content marketeer B2B

Heb jij een stevige passie voor digitale marketing? Dan ben jij misschien dé newbie die wij zoeken. Want … wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken als digital marketeer B2B. Wat je job precies zal inhouden? Wel, enerzijds zal je taak bestaan uit het opstellen van digitale marketingplannen voor B2B klanten en anderzijds ook de opvolging en implementatie hiervan.

Pubmarket! zoekt:

Art director

De aandacht trekken – en vasthouden, daar gaat het vaak om bij communicatie. En omdat mensen nu eenmaal visueel ingesteld zijn, doe je dat het best met beelden. Voor de creatie daarvan werkt Pubmarket! met een team van grafische talenten, elk met hun eigen specialisatie. Aan dat team willen we graag een nieuwe collega toevoegen, die barst van de creativiteit.

Pubmarket! zoekt:

Strategisch, digitaal, creatief talent

Bij Pubmarket! zijn wij steeds op zoek naar strategisch, digitaal en creatief talent en kijken dan ook uit naar je spontane sollicitatie!