Transformatie van Novartis naar GSK Consumer Healthcare naar Haleon

“10 jaar communicatie voor Haleon”

Ruim 10 jaar begeleiden we het Nyon-Prangins team van de Haleon-campus in Zwitserland met hun interne communicatie. Op deze campus werken ongeveer 1.100 personeelsleden van meer dan 50 nationaliteiten die instaan voor de ontwikkeling, productie en het vermarkten van hoogwaardige gezondheidszorg-producten als Voltaren, Panadol en Otrivin.
We hebben samen de evolutie doorgemaakt van Novartis naar GSK Consumer Healthcare in 2015 en sinds 2022 opereert deze divisie onafhankelijk onder de naam Haleon.

TinQ’en, vanaf nu ook in België

“Pubmarket! zet in op lokale merkactivaties voor TinQ België”

TinQ Nederland is erin geslaagd om op minder dan 20 jaar tijd een netwerk van bijna 400 selfservice tankstations uit te bouwen. In hun verdere uitbreiding kijken ze ook naar België. Om merkbekendheid voor TinQ België te creëren doen ze beroep op Pubmarket!. Hiervoor werd een uitgebreide activatiecampagne opgestart.

Lancering van de nieuwe vegan Raw NoBeef Burger

“The vegan burger battle”

Voor de B2B lancering van de nieuwe Raw NoBeef Burger van The Vegetarian Butcher™ naar de foodprofessionals ging Pubmarket! samen met comedian-chef Joost Van Hyfte op pad om zes chefs te confronteren met de taste & bite van dit nieuwe vegan topproduct.

Meer laden