Proximus Inspirational Dinner

Neem 3 topsprekers met een scherpe blik op de vastgoedtoekomst. Een virtuele chef gecreëerd met artificiële intelligentie. En een verfijnd viergangendiner op een Brusselse viplocatie. Dat waren de ingrediënten van het Proximus Inspirational Dinner op 27 april 2023 dat Pubmarket! van a tot z voor het telecombedrijf organiseerde.

  • Event marketing
  • Creative concept / Design
  • Video
  • Motiongraphics

“Het diner bij Claridge Events was een voltreffer. De avond liep als een trein. Ook de reacties achteraf waren unaniem positief. Met events zoals deze versterken we onze positie als betrouwbare, digitale partner voor de vastgoedsector.”

Marc Van De Vondel, Greenfield Sales Partner Manager bij Proximus

Content, entertainment en netwerking

Proximus schakelde Pubmarket! eerder al in voor events en campagnes zoals #WeAreProximus. Sinds een aantal jaar zorgt Pubmarket! ook voor alle communicatie en incentives van Proximus for Real Estate: het netwerk van vastgoedpartners die vertrouwen op het aanbod van Proximus.

Marc Van De Vondel: “Met Proximus for Real Estate zetten we in op content, entertainment en netwerking, met onze baseline 'Think possible' als leitmotiv. We voeden projectontwikkelaars, bouwpromotoren en syndici met minder bekende vastgoedtopics en laten hen verder in de toekomst kijken. Op onze events staat experience centraal: een wowervaring die blijft nazinderen. Zo belonen we onze partners voor hun vertrouwen. Het Proximus Inspirational Dinner paste helemaal in het plaatje. Vernieuwend door de projecties, futuristisch door de AI-technologie en met veel food for thought om vastgoedstrategieën op langere termijn vorm te geven – samen met ons.”

Promotie van het fibernetwerk

Ook het beheer van de Proximus for Real Estate-website is in handen van Pubmarket!. Vastgoedbedrijven krijgen er inspiratie over innovatieve projecten, vastgoedtrends in binnen- en buitenland en digitale technologieën. Het is een extra kanaal om het supersnelle fibernetwerk nog meer op de kaart te zetten.

Vertrouwd met het DNA van Proximus

Marc Van De Vondel: “We bouwden de voorbije jaren een heel mooi verhaal op met Pubmarket!. Ze namen bij de start van onze samenwerking de tijd om zich volledig in te werken in ons DNA en onze manier van werken. Pubmarket! weet exact waar we naartoe willen met het netwerk en speelt daar proactief op in. Door ons volledig te ontzorgen rond communicatie en events houdt ons team de handen vrij voor onze belangrijkste kerntaak: het stimuleren van de uitrol en verkoop van Fiber in nieuwbouwprojecten.”

Bekijk de aftermovie en de fotoreportage van Proximus Inspirational Dinner, met Christophe Deborsu als host, virtuele chef Proxima en topsprekers over de toekomst van vastgoed.

Proximus Inspirational Dinner
Proximus Inspirational Dinner
Proximus Inspirational Dinner
Proximus Inspirational Dinner
Proximus Inspirational Dinner
Proximus Inspirational Dinner
Proximus Inspirational Dinner
Proximus Inspirational Dinner