Pubmarket geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Doe een beroep op Pubmarket! voor professioneel marketing- & communicatieadvies en krijg een deel hiervan terugbetaald via de kmo-portefeuille!

Door te investeren in professioneel marketing- & communicatieadvies leg je de basis voor de verdere groei van jouw bedrijf. Op deze manier breng je jouw doelen en doelstellingen in kaart en zet je de krijtlijnen uit om deze binnen afzienbare tijd te kunnen realiseren!

Bij Pubmarket! beschikken we over een ervaren strategisch team. Zij brengen de huidige situatie van jouw bedrijf en de markt waarin jullie actief zijn in kaart. Vervolgens werken zij een onderbouwd strategisch communicatieplan uit op maat van jouw onderneming. Bovendien geven we aan hoe je dit plan stapsgewijs samen met ons kan implementeren en realiseren.

Pubmarket! is gecertifieerd voor de pijlers Advies (registratienummer DV.A222518). Door een beroep te doen op de diensten van Pubmarket! kan een deel van jouw factuur gefinancierd worden door de Vlaamse Overheid. Met deze maatregel kan een KMO jaarlijks tot 7.500 euro subsidies krijgen.

Ontdek hier hoe jouw KMO gebruik kan maken van deze subsidiemaatregel.

Voorbeelden van advies:

Analyse en communicatieadvies omtrent:

  • Online & offline marketing (productlanceringen, nieuwe markten, nieuwe kanalen, …)
  • Corporate identity (positionering, doelgroepen, …)
  • Perscommunicatie
  • E-mailmarketing
  • Inbound marketing
  • Lead generation en lead nurturing
  • Websites
  • Social media
  • Digitale transformatie

Headlines to be proud of

Transformatie van Novartis naar GSK Consumer Healthcare naar Haleon

“10 jaar communicatie voor Haleon”

Ruim 10 jaar begeleiden we het Nyon-Prangins team van de Haleon-campus in Zwitserland met hun interne communicatie. Op deze campus werken ongeveer 1.100 personeelsleden van meer dan 50 nationaliteiten die instaan voor de ontwikkeling, productie en het vermarkten van hoogwaardige gezondheidszorg-producten als Voltaren, Panadol en Otrivin.
We hebben samen de evolutie doorgemaakt van Novartis naar GSK Consumer Healthcare in 2015 en sinds 2022 opereert deze divisie onafhankelijk onder de naam Haleon.

TinQ’en, vanaf nu ook in België

“Pubmarket! zet in op lokale merkactivaties voor TinQ België”

TinQ Nederland is erin geslaagd om op minder dan 20 jaar tijd een netwerk van bijna 400 selfservice tankstations uit te bouwen. In hun verdere uitbreiding kijken ze ook naar België. Om merkbekendheid voor TinQ België te creëren doen ze beroep op Pubmarket!. Hiervoor werd een uitgebreide activatiecampagne opgestart.

Lancering van de nieuwe vegan Raw NoBeef Burger

“The vegan burger battle”

Voor de B2B lancering van de nieuwe Raw NoBeef Burger van The Vegetarian Butcher™ naar de foodprofessionals ging Pubmarket! samen met comedian-chef Joost Van Hyfte op pad om zes chefs te confronteren met de taste & bite van dit nieuwe vegan topproduct.

Meer laden