Copywriting

Copywriting

“You can say the right thing about a product and nobody will listen. You’ve got to say it in such a way that people will feel it in their gut.”

Impactvolle copy is the icing on the cake van het creatieve concept. Een goede headline spreekt je meteen aan, doet je glimlachen, is duidelijk en ondubbelzinnig. Maar ook de baseline, de bodytekst, social media content, long en short reads, persberichten en promo’s verdienen dezelfde zorg. Steeds foutloos en grammaticaal correct, maar vooral interessant en overtuigend. Goede copy schetst een scherp en duidelijk beeld van jouw USP’s in het brein van de lezer. Vandaag is goede copy meteen ook SEO-copy. Copy die ervoor zorgt dat je content gevonden wordt op het net zonder afbreuk te doen aan de creativiteit.

Van vertalen houden we niet bij Pubmarket!, van hertalen wel. De hertaalde versie moet zo mogelijk nog beter zijn dan het origineel. Daarom werkt Pubmarket! met vertalers-copywriters die de oorspronkelijke teksten omzetten naar heldere copy in hun eigen moedertaal.

Strategisch creatief, denken én doen:
creëren, activeren, evalueren en ... optimaliseren!

Maak kennis met onze resultaatgerichte aanpak.
Contacteer ons

Headlines to be proud of

Pubmarket! zet in op lokale merkactivaties voor TinQ België

TinQ’en, vanaf nu ook in België

"Pubmarket! zet in op lokale merkactivaties voor TinQ België"

The vegan burger battle

Lancering van de nieuwe vegan Raw NoBeef Burger

"The vegan burger battle"

Op&Top Prik&Tik!

Feelgood campagne

"Op&Top Prik&Tik!"